Bjarne Nielsen nielsencompany
Strategi Eksekvering Værdiskabelse
Forside Ydelser Profil Inspiration

"Mange strategi-og ledelsesproblemer kræver ikke et stort konsulenthold men løses bedst i samarbejde med én mand med et stort konsulentfirmas erfaring!"

Lidt om mig selv
Siden 1975 har jeg som virksomhedskonsulent bistået både store og små virksomheder i mange brancher, non-profit organisationer og offentlige organisationer med at sætte mål for fremtiden, udvikle strategier til at nå målene og indrette driften til at gøre det effektivt. Kort sagt: Siden 1975 har jeg rådgivet om strategi og ledelse.

I perioden 1977 – 1990 var min base det førende danske konsulenthus, T. Bak-Jensen A/S, hvor jeg blev partner i 1983. I 1990 solgte vi firmaet ind i britiske PA Consulting Group, hvor jeg fortsatte som partner og operativ direktør med særligt ansvar for den danske Strategy & Shareholder Value forretningsenhed. Jeg var desuden globalt medansvarlig for, og en hovedkraft i, ufviklingen af PA's strategikoncepter.

I 2002 besluttede jeg mig for at forlade PA til fordel for et fleksibelt og lystbetonet arbejdsliv med færre arbejdstimer. Siden har jeg som selvstændig koncentreret mig om:

  • Strategirådgivning
  • Ledelsesrådgivning
  • Bestyrelsesarbejde (som uafhængigt bestyrelsesmedlem)
  • Foredrags- og skribentvirksomhed

Enhver organisation har et formål. Jeg bidrager til, at den pågældende organisation på kort og langt sigt opfylder sit formål effektivt. Mit udgangspunkt er topledelsens ansvarsområder og opgaver.

Mine kernekompetencer er at sikre:

  • at organisationen har en sund strategiplan som ramme for at skabe værdi i fremtiden
  • at der en en velsmurt maskine (principper, organisering, struktur og systemer) til både at levere resultater her og nu og til at eksekvere strategien
  • at begreber som implementering og eksekvering ikke er noget man snakker om, men noget man gør

Jeg har desuden ind imellem for statslige opdragsgivere forestået analyser, udredninger, evalueringer og planlægningsopgaver vedrørende erhvervsrettede politikområder. Disse opgaver har været værdifulde i forhold til den del af min strategirådgivning, som vedrører de eksterne forhold.

Download CV her ..... Kort udgave her

 

Kontakt:

nielsencompany
Constantiavej 4B
DK-2960 Rungsted Kyst
Denmark
Tel: 40 90 46 24
bjarne@nielsencompany.dk